2 1/2 dl socker2 ägg
4 dl mjöl
4 dl mjöl
1½ dl mjölk
150 g smält smör
2 msk kakao3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsockrer
Glasyr
200 g florsocker
50g rumsvarmt margarin
2 msk kakao
3 msk kallt starkt kaffe
2 tsk vaniljsockercocos
Smält 150 g smör, låt svalna. Vispa ägg och socker, tillsätt de torra ingredienserna och rör om väl, häll i mjölken och smöret medan du blandar. Häll smeten i en ganska liten långpanna som är smörad, sätt in i ugnen.
Blanda ihop glasyren, och bred ut den medan kakan är varm. Strö till sist över lite cocos, och låt svalna.Gräddas i ugn på 175-200° i 15-20 min.
Skär ut små rutor av kakan när den svalnat. Frys in dem med smörpapper i mellan lagren.
1 kommentar:
Den här måste jag prova, den är säkert väldig god!
Kram Ingela
Skicka en kommentar