4 Kycklingfiléer
5 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
1½ msk soja
3 msk balsamvinäger
2 pressade vitlöksklyftor
2 tsk rosmarin eller timjan
Sås
2 dl av buljongen2 dl vispgrädde
1½ msk vetemjöl
salt och peppar
Gör så här:
Blanda vatten, buljongtärning, soja, vinäger, vitlök och örtkrydda i en traktörpanna.
Lägg i Kycklingen. Koka på svag värme i 10 minuter.
Sila upp 2 dl av buljongen i en kastrull. Tillsätt grädden blandat med mjölet. Koka såsen 3-5 minuter.
Smaksätt såsen med salt och peppar.
Skär kycklingfiléerna i skivor. Servera med sås, en god sallad och quinoa. Blanda gärna i soltorkade tomater och oliver i qinoan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar