Tacopaj
Pajdeg:
2 ½ dl vetemjöl
1 dl Dinkelmjöl (alt. grahamsmjöl el rågsikt)
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
50g margarin
1½ dl mjölk
Blanda alla ingredienser och tryck ut i den smorda formen, nagga med en gaffel.
Förgrädda 5 min 250 grader
Förgrädda 5 min 250 grader
Fyllning 1
1 hackad gul lök
500 g köttfärs
1 påse taco kryddmix
1 dl vatten
Bryn löken tillsammans med köttfärsen, tillsätt kryddmix och vatten.
Bred fyllning 1 på pajdegen.
Bred fyllning 1 på pajdegen.
Fyllning 2
4 hackade tomater
2-4 hackade pepperoni
1-2 dl fryst majs
2 dl lätt creme fraiche
4 msk lätt majonäs
1 krm vitpeppar
2 dl riven ost
Blanda fyllning 2 och bred över fyllninging 1 som redan ligger på pajdegen.
Grädda 250 grader i 10-15 min
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar