4 st kycklingfiléer
ca 150g ädelost (gärna någon stark)
3 tsk kinesisk soja
1 tsk dragon
1-1½ dl grädde
½-1 tsk salt
Garnityr: rosépeppar
1. Skär ett snitt längs långsidan på varje filé, så att den blir dubbelt så stor.
2. Lägg en bit ost i varje filé och vik ihop dem så att de ser ut som vanligt.
3. Lägg de fyllda filéerna i en ugnsfast form. Pensla köttet med soja och strö dragon över. Smula ev. överbliven ost runt om köttet. Häll grädden runt om. Salta.
4. Stek i ugn i ca 25 min, 175 grader, eller till köttsaften är genomskinlig och klar. Strö rosépeppar över som garnityr.
receptet är hämtat från guldfågeln
2 kommentarer:
Hej hej, tack för senast! Vi gjorde det här receptet ikväll, för tyckte det var så gott:) Kram
Hej!
Tack själv! Va bra!
Kram :)
Skicka en kommentar