10 mars 2009

Ädelostfylda Kycklingfiléer

4 st kycklingfiléer
ca 150g ädelost (gärna någon stark)
3 tsk kinesisk soja

1 tsk dragon
1-1½ dl grädde
½-1 tsk salt
Garnityr: rosépeppar


1. Skär ett snitt längs långsidan på varje filé, så att den blir dubbelt så stor.

2. Lägg en bit ost i varje filé och vik ihop dem så att de ser ut som vanligt.

3. Lägg de fyllda filéerna i en ugnsfast form. Pensla köttet med soja och strö dragon över. Smula ev. överbliven ost runt om köttet. Häll grädden runt om. Salta.

4. Stek i ugn i ca 25 min, 175 grader, eller till köttsaften är genomskinlig och klar. Strö rosépeppar över som garnityr.

receptet är hämtat från guldfågeln

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej, tack för senast! Vi gjorde det här receptet ikväll, för tyckte det var så gott:) Kram

Emma sa...

Hej!
Tack själv! Va bra!
Kram :)