1 jan. 2011

Baconinlindad Kycklingfilé med fyllning

4 port.

4 st kycklingfiléer
1 pkt bacon
1 pkt philiadelphia ost
8-10 st hackade soltorkade tomater
1 pressad vitlöksklyfta
cayenne peppar efter smak

Blanda philiadelphiaost, soltorkade tomater, vitlök och cayennepeppar.
Skär ett snitt i mitten av kycklingfiléerna så att det blir en ficka.
Fördela ostblandningen i kycklingfiléerna, linda bacon runt.
Gratinera i ugn på 220 grader i ca 35 minuter.

Variation: Hacka i oliver samt en eller två msk med pesto i fyllningen.

2 kommentarer:

Mariell sa...

Detta recept kan ju bara vara gott eftersom alla ingredienser är goda :)! Måste prova!!

P.S. Nu har jag börjat uppdatera min blogg igen så här på det nya året :)!

Ha det och Gott nytt år!!

Emma sa...

Ja det var supergott!
Det var på tiden! ;)
Gott nytt år på dig med!