28 okt. 2008

Tacopaj

Tacopaj

Pajdeg
2½ dl vetemjöl
1 dl dinkelmjöl
1½ tsk salt
50g margarin
1½ dl mjölk

Blanda ingredienserna och tryck ut i en smord form, nagga med en gaffel. Förgrädda i 250 grader i 5 min (inte ett måste, men blir lite knaprigare så).

Fyllning 1
500 g köttfärs
1 påse tacomix
1 dl vatten

Bryn köttfärsen , tillsätt kryddmix och vatten.
Häll färsen på pajdegen.

Fyllning 2
4 hackade tomater
2-4 pepperoni
2 dl creme fraiche
4 msk majonäs
1 krm vitpeppar
2 dl riven ost

Blanda alla ingredienser och bred över fyllning 1 som redan ligger på pajdegen.
Grädda i ugn på 250 grader i 10-15 min.

1 kommentar:

Mamma Lena sa...

Det här var en jättegod paj den kommer jag att göra flera gånger.
Tack Emma
Kram från mor