27 okt. 2008

Tacopaj

Tacopaj


Pajdeg:


2 ½ dl vetemjöl

1 dl Dinkelmjöl (alt. grahamsmjöl el rågsikt)

2 tsk bakpulver

½ tsk salt

50g margarin

1½ dl mjölk


Blanda alla ingredienser och tryck ut i den smorda formen, nagga med en gaffel.
Förgrädda 5 min 250 grader


Fyllning 1

1 hackad gul lök

500 g köttfärs

1 påse taco kryddmix

1 dl vatten


Bryn löken tillsammans med köttfärsen, tillsätt kryddmix och vatten.
Bred fyllning 1 på pajdegen.


Fyllning 2

4 hackade tomater

2-4 hackade pepperoni

1-2 dl fryst majs

2 dl lätt creme fraiche

4 msk lätt majonäs

1 krm vitpeppar

2 dl riven ost


Blanda fyllning 2 och bred över fyllninging 1 som redan ligger på pajdegen.


Grädda 250 grader i 10-15 min

Inga kommentarer: