2 nov. 2012

Kokosklädd banankaka

2 övermogna bananer
50g smör
2 st ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
0,5 dl mjölk

Smält smöret och ställ åt sidan. Smöra och "bröa" en rund form med kokos.
Vispa ägg och socker.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel i en egen bunke. Rör ned i smeten.
Tillsätt smör, mosade bananer och mjölk i smeten och rör om. Häll smeten formen.
Grädda i ugn ca 30 min på 175 grader.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Emma! Vad roligt att du lagt upp recept igen! Älskar själv banankaka :) Hade jättegärna velat göra den där fantastiska kålsalladen jag & micke fick hos er, du har inte lust å lägga upp receptet? Kramar Lena

Emma sa...

Va kul att någon har uppmärksammat!
Jag kan knåpa ihop ett recept på kålsalladen, får se om det blir hyffsat likt.